OVER MP-PM

MP-PM is de afkorting van Maartje Pouw – Personal Manager. MP-PM staat klaar voor werkgevers met werknemers uit het buitenland. En voor de werknemer uit het buitenland en zijn/haar familie.

Met de vele verhuizingen tijdens de carrière van mijn man en voornamelijk de verhuizingen naar Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland, kan ik mijzelf een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van emigratie en immigratie.

Benieuwd waarmee ik u mee van dienst kan zijn? Scroll dan naar beneden.

 

Opleiding & MP-PM


In 2012 heb ik mijn opleiding Management & Event support succesvol afgerond.Vanaf juli 2013 t/m mei 2016 was ik werkzaam bij PAR Management en daar is mijn interesse en ervaring gegroeid in het organiseren en plannen van alle zaken voor de topsporter, met name de voetballer en voetbalcoach. Daarom ben ik in 2014 gestart met MP-PM. Als vrouw van een professioneel voetballer, weet ik dat het leven van een topsporter hectisch kan zijn en daar wil ik een professionele bijdrage aan kunnen leveren. Ik heb daarvoor bij verschillende professionele organisaties gewerkt, die zich bezig houden met het organiseren van grote evenementen en managementzaken. Deze bedrijven sluiten aan bij mijn interesses, kennis en ervaring.

Niet alleen het leven van een topsporter kan hectisch zijn, maar ook het leven van de dynamische- of (expat)gezinnen is tegenwoordig veeleisend. In beide gevallen is er veel behoefte om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Op sommige momenten wil je dan met één telefoontje geholpen zijn. Om die reden heb ik MP-PM opgericht.