Jennifer Hoeve Hair Event

Op woensdag 20 april heeft Jennifer Hoeve haar nieuwe confectielijn gelanceerd. Niemand minder dan Anouk Smulders en Yvonne Coldeweijer presenteerden de avond en droegen de nieuwste haarwerken. MP-PM heeft met veel plezier de productlancering van Jennifer Hoeve Hair georganiseerd.

De modellen van de avond bestonden oa uit Jamie Faber, Esmée van Kampen en Jennifer’s eigen ‘Angels.’

De echte sterren van de avond waren de gekleurde wigs à la Kylie Jenner van The Kardashians. Deze speciale wigs zijn vanaf nu verkrijgbaar en Jennifer Hoeve Hair en zij is daarmee de enige salon binnen Nederland. 

Binnen een korte tijd is Jennifer Hoeve zeer succesvol geworden en mag zij een aantal bekende Nederlanders tot haar klanten benoemen. Denk aan Josh V, Nikkietutorials, Bobbi Eden, Christina Curry, Jill Helena en Samantha van der Plas (Barbie)

Jennifer Hoeve, haar team en haar Dealersalons gevestigd door heel Nederland, voorzien dagelijks veel vrouwen van prachtig mooi haar. Vrouwen die gewoon om cosmetische redenen van Big en mooi haar houden, maar ook vrouwen die om medische redenen extra haar nodig hebben.

Daarom heeft Jennifer nu een betaalbare Prêt-à-Porter lijn ontworpen. Met deze lijn is de overgang van weinig haar, naar het wéér hebben van haar, een minder een grotere stap.

Jennifer haar motto is dan ook ‘Mooi haar voor iedereen.’