Spelersvrouwendag in Stadion Galgenwaard

32081_20130519_hightea-8462
De vrouwen en vriendinnen van de spelers van FC Utrecht beleefden zondag rond de wedstrijd tegen sc Heerenveen een speciale middag in Stadion Galgenwaard.

Op initiatief van Maartje Pouw, de vriendin van Kai Heerings, werd een ‘spelersvrouwendag’ georganiseerd met verschillende activiteiten. Zo kregen zij voorafgaand aan het duel een rondleiding door het stadion en het museum, om zo meer te weten te komen over de club waar hun mannen spelen.

Vaker doen
“Het was echt gezellig en ook super goed verzorgd door FC Utrecht”, sprak Maartje Pouw na afloop. “De rondleiding die we kregen van Jan Werkhoven was top. Bijna iedereen was er, dus het was echt een succes. We zullen dit in de toekomst zeker vaker doen!”

Na de rondleiding mochten de dames zelfs een kijkje nemen in de kleedkamer van FC Utrecht, waar hun mannen zich niet veel later zouden prepareren voor het duel met sc Heerenveen. Daar gingen zij op de foto met de shirts van hun mannen, die al klaar hingen voor de wedstrijd. Voordat de dames de wedstrijd vanuit een skybox bekeken, genoten zij in diezelfde box van een heerlijke high tea. Als kers op de taart zagen de dames hun mannen met 2-1 winnen van sc Heerenveen, waardoor de finale van de play-offs werd bereikt.

Bron: FC Utrecht